trancoso villas de luxo casas hoteis pousadas festas taipe quadrado espelho curuipe trancoso logo site

trancoso hoteis pousadas casas villas quadrado eventos festas casamentos onde comer hotels en pousadas in trancoso quadrado villas en huizen te huur in trancoso luxe parties party evenementen in trancoso huwelijken in trancoso hoe in brazilie trancoso geraken map kaart imobilien in trancoso te koop te huur luxe villas huizen buitenverblijf naburige steden van trancoso arraial dajuda caraiva porto seguro waar eten in trancoso restaurants bars bar fotos en videos van trancoso stranden hotels hoe adverteren op de site van trancoso

Home . Naburige stadjes van Trancoso

naburige stadjes van trancoso bahia brazilie

porto seguro naburig stadje van trancoso

 

De regio van Porto Seguro werd ontdekt in 1500 door de Portugees Pedro Alvares Cabral. Dit was een Portugese ontdekkingsreizeiger die op zoek was naar een veilige haven om te ankeren.


Het historische verleden van de stad, de prachtige door riffen beschermde stranden, de talrijke strandbars met Axé muziek en het beroemde carnaval (dat pas begint de dag na het einde van alle andere Braziliaanse carnavals) zijn de belangrijkste attracties van de stad. Porto Seguro is één van de meest bezochte bestemmingen in het zuiden van Bahia door Brazilianen en buitenlandse toeristen.

De stad heeft een bruisend nachtleven. Vooral in "passarela do álcool" of "de catwalk van de alcohol" en de bekende strandbars waar vele "luaus" of strandfeesten worden gehouden tijdens het hoogseizoen.

De noordelijke stranden (Ponto Grande en Do Mutá) zijn bijna verlaten, ideaal voor lange wandelingen. Andere stranden, meer naar het zuiden toe, waar u de meeste hotels, kiosken en strandbars zich bevinden, zijn veel bezocht door de toeristen.

Het is de moeite waard een bezoek te brengen aan het "recife de fora" of "buiten rif", waar u vele soorten koraal en kleurrijke vissen kan observeren. Breng ook een bezoek aan het gedenkteken ter ere van de ontdekking van de regio met replica's van Portugese schepen.

Voor meer informatie en foto's: Porto Seguro

 

 

 

meer stadjes caraiva naburig stadje trancoso

 

 

 

 

Arraial d'Ajuda |  © 2010 trancosoportal.com  |  webdesign by webdeluxe