trancoso villas de luxo casas hoteis pousadas festas taipe quadrado espelho curuipe trancoso logo site

trancoso hoteis pousadas casas villas quadrado eventos festas casamentos onde comer hotels en pousadas in trancoso quadrado villas en huizen te huur in trancoso luxe parties party evenementen in trancoso huwelijken in trancoso hoe in brazilie trancoso geraken map kaart imobilien in trancoso te koop te huur luxe villas huizen buitenverblijf naburige steden van trancoso arraial dajuda caraiva porto seguro waar eten in trancoso restaurants bars bar fotos en videos van trancoso stranden hotels hoe adverteren op de site van trancoso

Home . Naburige stadjes van Trancoso

naburige stadjes van trancoso bahia brazilie

caraiva naburig stadje van trancoso

 

Caraiva is tot vandaag toe nog steeds een van Bahia’s best bewaarde wonderen. De straten zijn nog van zand en er rijden geen auto’s. Gedurende de dag kunt u genieten van het geluid van de rollende golven op de eindeloze verlaten stranden en wanneer de nacht valt verlichten duizend helder schijnende sterren de zwarte hemel. Pas onlangs is er elektriciteit geïnstalleerd in het dorp. 

Dit kleine vissersdorp ligt op bijna 70 kilometer van Porto Seguro. De moeilijke toegang helpt in het behoud van dit kleine paradijs, waar het lijkt dat de tijd heeft stilgestaan. Locale vissers gooien hun netten, vrouwen wassen hun kleren in de rivier en de indianen van de stam Pataxó ontwerpen hun hout en kokosnoot kunstwerken.

Het centrum lijkt te worden verdeeld door een charmante rivier aan de ene zijde en de verbazingwekkende en door kokospalmen beschermde verlaten stranden, aan de andere zijde. Ten noorden van Caraiva liggen de stranden "Do Espelho en Curuipe”, twee van de mooiste stranden van de staat van Bahia.

Als u uw vakantie wilt doorbrengen op een plaats waar vrede, rust en romantiek de voornaamste ingrediënten zijn, laat Caraiva u dan verleiden!

 

Voor meer informatie en fotos: Caraíva

 

 

 

terug naar arraial dajuda trancoso bahia brazilie meer stadjes caraiva naburig stadje trancoso

 

 

 

 

Arraial d'Ajuda |  © 2010 trancosoportal.com  |  webdesign by webdeluxe